You are currently viewing izmir php developer
php developer izmir

izmir php developer

Merhabalar izmir php developer olarak projeleriniz için dışarıdan ” freelance ” olarak destek veriyorum. Web sitesi, web projeleri, e-ticaret yazılımları konusunda projeler geliştirmekteyim.
Opencart, prestashop, logo ve winka muhasebe programlarınız ile e-ticaret sistemlerinizin entegrasyonlarını sağlamaktayım.

izmir php developer
Ön Bilgi Formu ve Mesafeli Satış Sözleşmesi

Kullandığınız muhasebe programlarınızda, e-ticaret sistemlerinize sıkıntısız bir şekilde entegrasyon sağlanmaktadır.

Örnek olarak opencart sistemlerinizde tekli ve çoklu olarak ürün ekleme, çıkarma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Önemli anlarınızda sorun yaşamadan otomatik olarak ürün güncellemelerinizi yapabilirsiniz.

Kullanmakta olduğunuz opencart veya prestashop e-ticaret sistemleriniz üzerine eklenti ve geliştirmeler sizin istekleriniz doğrultusunda hazırlanmaktadır. Sizin için önemli olan ve zamanınızı harcadığınız e-ticaretiniz için danışmanlık verirken, yapılabileceğimiz geliştirmeleri öneriyorum.

Yenir bir proje veya var olan eski yazılımlarınızı yeniden yazdırmak mı? istiyorsunuz. Siz bunları dert etmeyin. Hali hazırda aktif olan projeleriniz için uyum sorunu yaşamaya başladığınızda projenizi baştan sona inceleyelim.

izmir php developer

Developer olarak bizim başlıca görevimiz, siz hizmet alanları memnun etmektir, sonrasında projelerinizde yaşadığınız ve dile getirdiğiniz isteklerinizi değerlendirerek teklifler sunmaktır. İster yeni bir proje olsun, ister var olan projelerinizi geliştirmek olsun hepsini sizler için hazırlamak bizim görevimiz.

Peki Ya Sunucular?

Local ” iç ağınızda ” veya Remote ” Dışarıdaki ” sunucularınız için destek veriyorum. Ağırlık olarak uzmanlığım Linux Ofisinizde lisans parası ödemekten sıkıldığınızda Windows’u kaçak kullanmak istemiyorum, ücretsiz benim işimi görecek yazılım ne var diyorsanız Linux kullanmayı size tavsiye ederim.

PHP Nedir?

Bir PHP betiğinin Perl ya da C gibi dillerden ne kadar farklı bir yapıda olduğuna dikkat edin. HTML kodu oluşturmak için bir sürü kod yazacağınıza, istediğiniz işi yapan bir PHP kodu yazıp onu HTML kodunun içine gömüyorsunuz (bu örnekte, yapılan iş ekrana yazı yazmak). PHP kodu <?php ve ?> özel başlangıç ve bitiş etiketleri arasına yazılır. Bu etiketler “PHP kipine” rahatlıkla girip çıkabilmenizi sağlarlar.

PHP Javascript gibi kullanıcı tarafında çalışan dillerinden farkı, sunucu tarafında çalıştırılıyor olmasıdır. Üst kısımdaki örnekteki kodu kendi sunucunuzda çalıştırırsanız, sitenize bağlanan kullanıcılar kodu göremeyecekler ve müdahale edemeyecekler, yalnızca sonucu görebileceklerdir.

Dilerseniz HTTP sunucunuzu bütün HTML dosyalarınızı PHP dosyası olarak görüp kayıt edip işleyecek hale bile getirebilirsiniz. Buna rağmen kullanıcılar sizin gerçekte sunucu taraflı bir uygulama kullandığınızı fark edemeyebilirler.

PHP’i kullanmanın en güzel kısımlarından biri, yeni kullanıcılar için öğreniminin oldukça kolay olması ve aynı zamanda profesyonel kullanıcılar için ileri seviyede özellikler içermesidir. PHP’nin uzun özellikler listesini okumaktan korkmayın. Kısa sürede PHP ile programlamaya başlayabilir ve birkaç saat içersinde basit programlar yazmaya başlayabilirsiniz.

PHP’nin gelişimi sunucu-taraflı programlamaya odaklanmışsa da, çok daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan araçlara da sahiptir. PHP neler yapabilir? bölümünde bu araçlar hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Eğer yalnızca site programlama ile ilgileniyorsanız, Basit bir eğitmen bölümünden devam edebilirsiniz.

izmir php developer Yakında görüşmek dileği ile…

kurtitasarim

‘’İrade ve yargıları aşan güçlü bir coşku, ihtiras" diye tanımlanır tutku. Yaptığın işi sevmek yerine, sevdiğin işi yap mottosu da benim tutku tanımım. Kod yazmak bir yana, o kodun sistem üzerindeki hareketlerini, farklı cihazlar ile etkileşimini, o noktalarda oluşan sıkıntıları görmek, çözmek ve bunu yaparken diğer kişilere yol göstermek işimin en zevkli yanı. Bu sebeple önce tutku ile yapılan iş, sonra maddiyat..

This Post Has 2 Comments

  1. Aslı

    Kurtuluş bey’e yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz. Kendisi ile PHP projemizdeki hataları gidermenin dışında sunucu tarafındaki destekleride oldu. Kendisine izah ettiğimizde açıklayıcı yaklaşımıda çok iyidi.
    Teşekkürler.

  2. Mutlu DOĞAN

    Tek kişilik dev kadro bir çok yazılım dilinde ve projesinde bilgi sahibidir. Türkiye’de bu bilgide ve bu disiplinde yazılımcı bulmak imkansız. Bütün yardımlarınız, önerileriniz ve destekleriniz için teşekkürler. Kurtuluş Bey

Bir yanıt yazın